Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перша зустріч з новим Mercedes GLA

Компактний кроссовер на ім҆ я GLA має повний привід 4Matic та базується на агрегатах хетчбека A-Class, до того ж він є найменьшим позашляховиком німецького бренду. Нове покоління Mercedes GLA отримало характерний дизайн екстер҆ єру, який підкреслює класичні форми кроссовера та видає його преміальний статус. Можливо саме вдалий зовнішній вигляд сподобається клієнтам по всьому світу, адже останнім часом штудгартці вивели на ринок досить спірні за формами моделі.

Незважаючи на розміри новий GLA виглядає просторим та комфортним кроссовером, який має гнучку систему трансформації за рахунок чого підходить як сім҆ ям так і активній молоді. Зовні новачок підтверджує свій статус великою кількістю елементів декору які можна костомізувати та придбати в якості опцій. Лінійка силових агрегатів Mercedes GLA повністю повторює мотори A-Class, що зовсім не дивно враховуючи схожисть по всіх конструктивних елементах. На вдміну від конкурентів, GLA оснащений повноцінною системою повного приводу 4MATIC, яка може включати в себе пакет Off-Road Engineering для досягнення ще кращих позашляхових характеристик. Система повного приводу працює в декількох режимах, коли крутний момент розподіляється в різних пропорціях між задньою та передньою вісю.

На ходу GLA 220d 4Matic керований і водночас комфортний. Непогана підвіска з регульованими демпферами відмінно справляється з різними типами дорожнього покриття. Амортизатори з електронним керуванням жорсткості додають комфорт у разі вибору режиму руху Comfort. Найбільш актуальним двигуном для новачка став 2-літровий турбодизеь на 187 к.с., який має крутний момент у 400 Нм за рахунок чого прискорює кроссовер з 0 до 100 км/год лише за 7,2 секунди. Середня витрата пального при спокійному драйві складає 5 літрів на кожні 100 км пробігу.

В парі з мотором агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей, яка працює м҆ яко та досить швидко змінює передачі. На тесті був презентований втомобіль в досить непоганій комплектації з безлічю опцій та функцій. Якість матеріалів оздоблення в салоні виявилась на високому рівні. Інтер҆ єр схожий на той що використано в хетчбеку, але з деякими покращеннями в інформаційно-розважальній системі.

Модель Mercedes GLA 220d 4MATIC в базовій версії оцінюється у 40 тисяч євро, що є на рівні прайсів конкурентів BMW X2 та Audi A2. Перші екземпляри GLA потраплять до салонів вже в літку цього року, тож очікуємо додаткових анонсів цього перспективного кроссовера..

 

 

20.04.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перша зустріч з новим Mercedes GLA

Політика конфіденційності